CONCERT 

SOPRANO - PIANO
Diumenge 20  de Gener de 2019 19:30 h
Centre Cultural Palau de Vivel
La Vall d'Uixó
Paula Sánchez-Valverde, Soprano.

Paula Sánchez-Valverde, nascuda a Pamplona en 1991 va començar els seus estudis musicals a l'edat de 8 anys amb el piano. Més endavant va entrar a estudiar al conservatori de grau mitjà "Pablo Sarasate" de Pamplona per a després finalitzar els seus estudis superiors de cant en el Conservatori Superior de Música del Liceu amb la soprano Carmen Bustamante. Ha rebut classes de Raúl Giménez, Carlos Chausson, Isabel Rey, Pep Surinyac, Viviana Salisi... entre altres. En la seua trajectòria professional ha debutat en teatres com: Teatre Gayarre, Auditori Baluard i Teatre Arriaga amb l'òpera "El guardià dels contes (M.Ortega), Teatre de Sarrià amb "L'Occasione fa il borde" (G.Rossini), "Il conte di Marsico" (G.Balducci) i "El barber de Sevilla" (G.Paisiello), "La revoltosa" (R.Chapí) en Teatre de la Zarzuela (Madrid), Teatre de la Maestranza (Sevilla) i Teatre Calderón (Valladolid) i Gran Teatre del Liceu amb "Il viaggio a Reims" (G.Rossini). En l'any passat va tancar la temporada dels sopars lírics del restaurant 7 ports de Barcelona i va debutar en el Palau de la Música Catalana cantant el "Carmina Burana" (C. Orff) al costat de l'orquestra i cor del Gran Teatre del Liceu i sota la direcció de J.Pons. Entre els seus guardons es troben: Guanyadora del primer premi en la categoria de cant en el XXII concurs per a joves intèrprets organitzat per la diputació de Girona, Guanyadora del primer premi en el XXIII concurs de cant Mirabent i Magrans de Sitges, i guanyadora del premi especial atorgat per la fundació Ferrer i Salat en la 55 edició del concurs Tenor Viñas organitzat pel Gran Teatre del Liceu, i últimament s'ha proclamat guanyadora de l'II Concurs de cant Josep Palet, celebrat a Martorell.

VIVIANA SALISI CASAJUANA

Es dedica des de fa més de vint-i-cinc anys a l'acompanyament del repertori vocal. Va estudiar al Conservatori de Manresa amb Glòria Massegú i Ludovica Mosca, i a l'Escola de Música de Barcelona amb Albert Attenelle. Finalitzats els estudis superiors de piano, es va especialitzar en acompanyament de lied i òpera a la Hochschule für Musik Franz Liszt de Weimar (Alemanya) amb el suport de la beca Wardwell de la Fundació Humboldt. En aquest centre va obtenir el títol de correpetidora.

Ha treballat com a assistent musical als festivals d'òpera de Bad Hersfeld i Heidenheim a Alemanya i en el cicle "Òpera a Catalunya" d'Amics de l'Òpera de Sabadell, a més de col.laborar puntualment amb institucions com la Fundació "La Caixa", el Gran Teatre del Liceu, Orquestra de Cambra Catalana, Coral Càrmina, entre altres.
Amb diverses formacions de cambra, especialment amb duos amb cantants, ha actuat per tot el territori català. Formant part d'Òpera Còmica de Barcelona ha dut a terme una intensa tasca de recuperació del patrimoni líric de petit format, que ha estat guardonada amb el Premi Serra d'Or de teatre 2013.

Des de 2001, any de creació del centre, és pianista repertorista de l'Escola Superior de Música de Catalunya. En la mateixa escola va cursar el 2013 el màster en interpretació de la Música Antiga. Des de 2015 és també professora del màster de lied "Victòria dels Àngels" i col·laboradora habitual dels Amics de l'Òpera de Sarrià en la seva temporada
CANTOS DEL SUR, ECOS DEL NORTE

Soprano: Paula Sánchez-Valverde
Piano: Viviana Salisi

PARTE 1:

Chants des Pays Basques

J.Canteloube

Nº 4 Lurraren Pian

Nº5 Egun Batean

Villanelle

E. Dell'Acqua

20 Cantos Populares

J.Nin

Meu amor, meu amoriño

Cantar

Montañesa

Tonada del Conde sol

En el Pinar
Confiado Jilguerillo

F.Obradors



Les filles de Cadix

L.Delibes





PARTE 2:

Marinero en tierra 
R.Halffter

Qué altos los balcones...
Casadita

Siempre que sueño las playas

Verano

Gimiendo por ver el mar

Cançò
Roda la mola

La font

V.Asencio
V.Asencio
J. Magrané Figuera

Tríptico de canciones

J. García-Leoz

–   Por el aire van
–   De Cádiz a Gibraltar

–   A la flor a la pitiflor

20 Cantos populares

J.Nin

Malagueña
Granadina

Canto andaluz

El bajelito nuevo

Dos Polos

M.García

M.García

–   Polo del criado discreto
–   Polo del contrabandista

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Concert dels 40 anys de Joventuts Musicals de La Vall d’Uixó