CONCERT
David Pellejer, Pianista

DIUMENGE 3 DE FEBRER DE 2019 19:30 H
CENTRE CULTURAL PALAU DE VIVEL
LA VALL D'UIXÓ

ENTRADA LLIURE




David Pellejer Pianista


Eclèctic, expressiu i intuïtiu són els adjectius que millor defineixen a David Pellejer (1987), un pia - nista i compositor que no es conforma amb tocar una única branca de l'art musical.

Guanyador del Primer Premi del Concurs de Camara Fundació FIDAH, David Pellejer toca habitualment música de cambra  en diferents formats i estils, formant part del duo de violí i piano "Olite-Pellejer" amb la violinista Ànima Olite, del duo de jazz "Chic to Chic" o de la companyia de teatre musical "MikrOpera". Així mateix, la seua experiència en repertori de cant el porta a col·laborar amb assiduïtat en recitals i  cursos, com per exemple en els IV, V i VI "Cursos de Canto Elvira de Hidalgo".

Al llarg de la seua carrera pianística, iniciada en el Conservatori Superior de Pamplona, ha rebut consell de professors com Luis Fernando Pérez, Mariana Gurkova, Alexander Kandelaki, Jorge Silva, entre altres. La seua activitat concertística l'ha portat per tota Espanya, havent interpretat recentment un cicle de recitals arran de l'aniversari de "Els Ballets Russos" en sales com l'Auditori de Saragossa, la Residencia d'Estudiants de Madrid, l'Ateneu de Madrid o la Escola Superior d'Art Dramàtic de Barcelona.

Format no solament com a pianista sinó també com a compositor en el Conservatori Superior de Música d'Aragó sota la direcció de reconeguts professors de la talla de Jesús Rueda o Héctor Parra, Dóna-vinya Pellejer va ser triat compositor becari de l'Orquestra Simfònica de Navarra en la temporada 2013/2014. El gran acolliment del públic ha fet que les seues obres s'hagen estrenat i interpretat per tot el món, com per exemple en el "Open Space Festival of New Music" de Colorado, SNG de Maribor, "Kuala Lumpur Performing Arts Centre" de Malàisia, o l'Auditori de Saragossa, entre altres. Així mateix, ha realitzat estrenes d'obres de compositors com Ismael Palacio, Patxi Rodríguez o Xabier Sarasa.

A causa de la seua gran inquietud musical i compromís amb l'actualitat, posseeix formació en management, producció i gestió d'esdeveniments culturals, la qual cosa li va portar a crear el "Curs per a Joves Músics Vila de Montalbán", inaugurat en 2016, del qual és professor de piano i música de cambra.

ROGRAMA
I

 - Fantasía-Impromptu op.66, F. Chopin (1810-1849)

 - Scherzo op.31, F. Chopin (1810-1849)

 - Cuatro piezas op.119, J. Brahms (1833-1897):

 - Adagio
 - Andantino un poco agitato
 - Grazioso e giocoso
 - Allegro risoluto


II

- Seis Études-tableaux op.33, S. Rachmaninoff (1873-1943):

 - Allegro non troppo
 - Allegro
 - Non allegro-Presto
 - Allegro con fuoco
 - Moderato
 - Grave

- Rapsodia un Blue, G. Gershwin (1898-1937)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Concert dels 40 anys de Joventuts Musicals de La Vall d’Uixó