CONCERT CANT PIANO 

Julio Pifarré  tenor

Nuria Tena, piano

  DIUMENGE, 2 d'ABRIL 2017
19,30 H 

CENTRE CULTURAL PALAU DE VIVEL DE LA VALL D'UIXÓ

PROGRAMA
   1ª PART 
Tres cançons italianes  

A vucchella  Fco. Paolo Tosti
  L'ultima canzone  Fco. Paolo Tosti
  Malìa  Fco. Paolo Tosti

  Non ti scordar di me         E. de Curtis
  
La forza del destino  G. Verdi
                -     Obertura (Adaptació) (Piano solo)
     -     Romanza. D. Álvaro

  Cavalleria rusticana.  P. Mascagni
     -    Intermezzo (Piano solo) 
     -   "Mamma, quel vino…" 
                                      
2ª PART 
  Chanson de l'adieu  Fco. Paolo Tosti
  Pour un baiser!  Fco. Paolo Tosti

  A l'ombra del lledoner  È. Toldrá
  Cançó de bressol  È. Toldrá

  My way  Revaux/ François
  Nella Fantasia. (Gabriel's Oboe)  E. Morricone
  Love of my life  Freddie Mercury

  Pel teu amor. "Cançó d'en Blai"  Josep Ribas
  Maravilla  F. Moreno Torroba

JULIO M. PIFARRÉ MARTÍNEZ. (Tenor)
 Naix a La Vall D’Uixó.
 Sempre ha estat vinculat a diferents entitats corals valleres com la “Coral Serra Espadà”. Des de xiquet ha cantat al Cor del Sto. Angel en diferents períodes i , actualment, continua.
 Desenvolupa estudis de cant al Conservatori Professional de La Vall d’Uixó.
 Ha rebut classes dels professors/es de La Vall, Salvador Peris, Amparo Segarra i Margarita Fernández.
 Ha participat a diferents cursos de tècnica vocal amb Enedina Lloris, Ana Luisa Chova, Carlos Chausson i Ana Mª Sánchez i de repertori amb Miguel Zanetti. 
 Ha estat seleccionat a diferents concursos de cant, arribant a guanyar el III Concurs Nacional de SARSUELA, Festes de la Ciutat de XIXONA, a l’Estiu de 2000.
 Ha cantat, tant en versió concert com en representació, diverses sarsueles, així com diversos papers solistes de la seua corda, a diverses produccions al llarg de la Comunitat Valenciana, La Rioja i Euskadi, tant d’Òpera, com de Sarsuela, “Musicals”, Oratori,... amb diferents agrupacions corals i simfòniques. 

NURIA TENA ESTEBAN (Piano)
 Nascuda a Castelló, comença els seus estudis musicals als huit anys amb  la professora de piano Mª José Domínguez, al Conservatori Professional de Música de La Vall d’Uixó,  on obté Matrícula de Honor en tots els cursos, finalitzant el Grau Elemental de Piano amb “Premi d’Honor”. Continua al Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València amb Isabel Martín i Concha Sánchez-Ocaña. En 1999 finalitza el Grau Superior de Piano amb Perfecto García Chornet, obtenint també, al mateix temps, la Titulación Superior de Música de Cámara.
Ha realitzat cursos de perfeccionament con Miguel Zanetti, Mario Monreal, Miguel Ángel Herranz, Adolfo Bueso, Perfecto G. Chornet, Katalin Szekely, Ramón Coll, Julián López Gimeno, Ana Guijarro i José Luis Turina.
 Com a pianista acompanyant, ha colaborat amb clarinetistes como Yehuda Gilad, Venancio Rius i José Carlos Franch. Amb cantants com Carlos Chausson, Pedro Lavirgen, Ana María Sánchez, Ana Luisa Chova y Ricardo Castelló. Ha actua a Roma, Madrid, Barcelona, Eivssa, Auditori “Manuel de Falla” de Granada, Palau de la Música de València, Auditori i Palau de Congressos de Castelló, Teatro Alcázar de Nules, Gran Teatro de Elche, Teatro Campoamor de Oviedo, Auditoris de Torrent  Vila- Real, Sagunto, Peñíscola, Mahón, Gijón… 
  


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Concert dels 40 anys de Joventuts Musicals de La Vall d’Uixó