CONCERT ACORDIÓ

Olga Morral Bisbal

Centre Cultural Palau de Vivel de la Vall d'Uixó

DIUMENGE 8 DE MAIG DE 2016

19:30 h.

Olga Morral Bisbal naix a Cerdanyola del Vallès (Barcelona) en 1992. Inicia els seus estudis d'acordió als 8 anys de la mà de Raquel Prat en l'Escola de Música de Cerdanyola del Vallès. Posteriorment estudia amb la professora Pilar Planavila.
En 2015 finalitza el Grau Superior en el Centre Superior de Música del País Basc (Musikene) amb Iñaki Alberdi, on també ha estudiat amb Miren Iñarga i Aitor Furundarena.
Actualment continua la seua formació en la Hochschule für Musik de Würzburg amb el professor Stefan Hussong. Així mateix ha rebut Masterclass de Alexey Artemiev, Janne Rättyä i Veli Kujala.
Com a intèrpret ha tocat en la Quinzena Musical de Sant Sebastià i ha col·laborat amb la Jove Orquestra Nacional d'Espanya (JONDE) actuant en el Festival Internacional de Música i Dansa de Granada.
Entre els seus guardons destaquen el Tercer Premi en el Certamen Internacional d'acordió Arrasate Hiria (2014) i el Primer Premi en el Concurs Permanent de Joventuts Musicals d'Espanya en la modalitat d'acordió (2014).

PROGRAMA

• Andante en Fa M KV.616 de W.A. Mozart

• BOOK I de Keiko Harada

I. Detour

II. Sprinkled Efforts

III. Anticipation

IV. Hen-pu

• Sonata en Re M Hob.XVI:33 de Joseph Haydn

Allegro

Adagio

Tempo di Menuet

Melodia de Toshio Hosokawa

• English Suite en La m BWV 807 de J.S Bach

Prélude

Allemande

Courante

Sarabande

Bourrée I

Bourrée II

Gigue

 

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Concert dels 40 anys de Joventuts Musicals de La Vall d’Uixó