GALA LÍRICA

 CONSUELO GÓMEZ PADILLA, soprano.MÁXIMO ZARZO, Barítono.BERTA TUBILLEJAS ANDRÉS, piano

DIUMENGE, 22 DE MARÇ  DE 2015  19,30 H – PALAU DE VIVEL DE LA VALL D'UIXÓ


PROGRAMA


1ª PART: ÓPERA


1.-Bei Männern, welche Liebe fühlen……Dúo de Pamina y Papageno  (Die Zauberflöte)  Mozart2.-Deh, vieni alla finestra  (Don Giovanni) Mozart

3.-Batti, batti o bel Masetto .Aria de Zerlina…..(Don Giovanni)  Mozart4.-Là ci darem la mano ……….Dúo de Zerlina y Don Giovanni…….(Don Giovanni) Mozart
5.-Di Provenza il mar, il suol……. Aria de Germont…………(La Traviata) Verdi
6.-Quando m’en vo……………….Vals de Musetta……………(La Bohème) Puccini
7.-Figlia! Mio padre!..................Dúo de Rigoletto y Gilda…(Rigoletto) Verdi


2ª PART: SARSUELA


1.-Diga usted, señor Platero (La Parranda)…F. Alonso

2.-Marinela, Marinela (La Canción del Olvido) Serrano

3.-Junto al puente de la peña…..Canción de Leonello….(La Canción del Olvido). Serrano

4.-En mi tierra extremeña …Dúo de Luisa Fernanda y Vidal……….(Luisa Fernanda) M. Torroba

5.-Bendita Cruz Plegaria e invocación…….……………(Don Gil de Alcalá) M. Penella

6.-¿Por qué de mis ojos?......Dúo de Felipe y Mari Pepa………(La Revoltosa) R. Chapí



Consuelo Gómez Padilla, neix a València. Cursa els seus estudis de Cant en el Conservatori Municipal de Música José Iturbi de València amb la professora Magadalena Tatay Palmi, i finalitza els seus estudis en el Conservatori Superior de Música Óscar Esplà d'Alacant.Rep classes magistrals d'Ana Mª Sánchez, Isabel *Penagos i Ana L. Chova.Actualment és professora de cant a l'Escola de Música La nostra Senyora de Fátima a València; a l'Escola de Música José Estellés de Nàquera; a l'Escola de Música Miguel Arnau Abad, de l'Ateneu de la Schola Cantorum de la Vall d'Uixó i professora de tècnica vocal del Cor José Roca de València.També abasta l'àmbit coral, com coralista i com a directora.Ha cantat en diversos cors de València, com el Cor Catedralici, i de Castelló, com a L’Acadèmia d’Orfeu. Actualment canta en el Cor de la Federació de Cors de la Comunitat Valenciana.Dirigeix el Cor de Ramón Cercós, la Coral Polifònica Sant Carlos, la Coral Barri de la Llum i el Cor de la Schola Cantorum de la Vall d'Uixó.Com a cantant solista ha ofert diversos concerts per la Comunitat Valenciana, Castella León, Murcia i Aragó.


Máximo Zarzo, Nascut a València, inicia allí la seva formació musical de cant líric en el Conservatori “José   Iturbi” i, posteriorment finalitza els seus estudis en el Conservatori Superior “Oscar Esplá” d'Alacant.Entre els anys 1999 i  2006 ha  rebut cursos de cant i especialització per a cantants dels mestres Ana Luisa Chova, Francisco Kraus, Pedro Lavirgen i Isabel Penagos, així com d'Ana María Sánchez i Enedina Lloris.Actualment, es perfecciona amb el tenor Achim Schulz Anderson.En els anys 2003 i 2004 va participar en el Cicle de Joves Intèrprets d'El Corte Inglés de València.Ha cantat Concerts de Sarsuela amb  la Banda Va unir  Musical de Llíria, Unió Musical del *Palmar i  la Banda  de  la Unió  Musical  del Genovés.
Ha interpretat l'òpera Bastián i Bastiana de Mozart a Alacant i a Mutxamel.    
Així mateix, en 2010, va ser finalista en el Concurs Internacional de Canto *Mirabent I *Magrans de Sitges.Des de l'any 2011 és professor de Cant en el Conservatori Municipal de Caravaca de la Cruz.


Berta Tubillejas Andrés, neix a Saragossa, Finalitza els seus estudis amb el professor D. Fernando Tortajada i ha perfeccionat la seva tècnica amb María Teresa Taronger i Anna María Jastrzebska-Quinn. La seva activitat musical li ha portat a donar concerts i recitals per tota la geografia valenciana, entre uns altres en sales com a Àmbit Cultural “El Corte Inglés”, SGAE de València, Palau de la Música, Cercle de Belles arts, Sala Carolina, Ateneu Mercantil, Cafè Mercedes, Castell d’Alacuàs etc. Així mateix ha ofert un concert en León convidada per la Fundació *Eutherpe i recentment ha actuat a Caravaca de la Cruz.A més és corista, entre uns altres del Cor Fecocova i L’acadèmia d’Orfeu; i ha estat dirigida per Carlos *Amat, Juan Luis Martínez, Hilari Garcia, Cristóbal Soler, Sergi Alapont, Sergi Bosch, Jordi Bernácer, Guido Mancusi, Fabio Biondi, Christoph Spering, Rinaldo Alessandrini, Harry Bicket, entre uns altres.
Paral·lelament a la seva activitat artística, i després de cursar la carrera d'Administració i direcció d'empreses amb les màximes qualificacions, s'especialitza en la gestió de Serveis Culturals, desenvolupant la seva carrera professional en el Palau dels Arts de València. En l'actualitat prepara la seva tesi doctoral en el camp de màrqueting cultural i és professora associada de la Universitat de València.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Concert dels 40 anys de Joventuts Musicals de La Vall d’Uixó