CONCERT DE PERCUSSIÓ

MANUEL ALCARAZ

DIUMENGE, 8 DE MARÇ  DE 2015  19,30 H – PALAU DE VIVEL DE LA VALL D'UIXÓ


Manu Alcaraz (Almansa, 1990) és un dels músics espanyols emergents en el panorama de la Música Contemporània per a percussió. Actualment resideix a Porto, Portugal, on compagina la seva faceta de solista amb la música de cambra, així com amb l'ensenyament.
L'any 2013 va ser guardonat amb el Primer Premi en l'especialitat de Percussió en el "Concurs Permanent de Joventuts Musicals d'Espanya", la qual cosa li ha portat a presentar les seves propostes artístiques en nombroses sales de concert espanyoles.
Durant la seva carrera, ha estrenat peces de compositors com Hèctor Parra, Joan *Magrané, *Danilo *Casti, Sonia *Megías i *Fabià*Santcovsky, entre uns altres, i ha actuat en Festivals Internacionals com el "*Huddersfield *Contemporary *Music Festival","*Harmos Festival", "*Klangspuren *Schwaz" o "Festival *Grec".
Ha col·laborat amb agrupacions com el *Ensemble Barcelona 216 o la *Orquestra de Cadaqués i ha estat convidat a participar en les Acadèmies Internacionals del *Ensemble *Modern, *Remix *Ensemble i *Klangforum *Wien, on ha treballat amb directors com Brad *Lubman, *Clement *Power o Georges-*Elie *Octors.
Actualment, col·labora assíduament amb el grup portuguès *Drumming Grup de *Percussão, amb el qual ha realitzat diversos enregistraments i concerts, i ha treballat amb els compositors Steve *Reich i *António *Chagas Rosa.
En el present treballa també amb el duo *In_*keys, al costat de la saxofonista Patricia *Cadaveira. El duo treballa per a la difusió del repertori per a aquesta formació, col·laborant també amb joves compositors per a la creació de noves peces. Des de la seva creació en 2013, *In_*keys ha estat convidat a nombrosos Festivals i concerts a Espanya, Portugal i Itàlia.
Manu es va formar en la *ESMuC (Escola Superior de Música de Catalunya) de Barcelona i actualment realitza un *Master en interpretació en la *ESMAE, sota la tutela del professor Miquel Bernat a Porto (Portugal).
Manu és artista de *Sforzando *Percussion"

PROGRAMA

Silence must be (2002) Thierry De Mey

The sound of broken water (2013) Danilo Casti


Glamour (2012) Casey Cangelosi

Vox Sum Vitae (2011) João Pedro Oliveira

Blade (2010) Benjamin Finley
                              
                                                            Dream (1948) John Cage                                                                                                                      


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Concert dels 40 anys de Joventuts Musicals de La Vall d’Uixó