CONCERT Aer Duo

 

CONCERT

Aer Duo


Maria Mogas Gensana, acordió; Patricia Coronel Avilés, saxofons.

DIUMENGE 6 DE FEBRER  DE 2022

18:00 HORES

CENTRE CULTURAL PALAU DE VIVEL DE LA VALL D'UIXÓ


AER DUO - HORITZONS DE HUI

Maria Mogas Gensana, acordió; Patricia Coronel Avilés, saxofons.



Apassionades per la cerca de nous sons, Aer Duo presenten el concert “HORITZONS DE HUI”, a través del qual volen mostrar la capacitat i varietat sonora de la seua formació d'acordió i saxofon dedicada a la música de nova creació.

Centrades en la interpretació de repertori de compositors actuals, el present concert inclou dues noves obres de joves compositors dedicades a la formació, així com l'estrena de l'obra guardonada amb el 1r Premi en el 41é Concurs de joves compositors, 2020 Premi Internacional Frederic Mompou Barcelona. Paral·lelament a aquests joves perfils, el programa es completa amb tres obres de compositors consolidats en l'escena espanyola i internacionals.

PROGRAMA:

José Maria Sánchez Verdú: Dhamar

Joan Gómez Alemany: Sense títol (Encàrrec de Aer Duo)

Sofía Martínez: Pluja

José Manuel García Hormigo: Neon Issues




Gabriel Erkoreka: Duduk

Francisco Domínguez: Sense títol (estrena absoluta)

Juan Delgado: When the Storm Is Over, Danse with Em (estrena absoluta)

• Obra guanyadora - 41é Concurs de joves compositors, 2020 Premi Internacional Frederic Mompou Barcelona

Obra encarrec de Aer Duo

Obra encarrec de JM España a Juan Delgado, compositor resident de la Xarxa de Músiques 21-22


BIO:

AER és un duo d'acordió i saxofon nascut a Àustria en 2017. Un projecte forjat mentre cursaven els seus estudis de Màster en Practice Performance in Contemporary Music amb el prestigiós ensemble Klangforum Wien.

Coincidint en els mateixos principis, el duo s'estableix amb un fort ligamen a la interpretació rigorosa de música de nova creació, així com a la col·laboració amb joves compositors. En la seua curta trajectòria, AER ha sigut protagonista de festivals a Àustria i Espanya ( Impuls- Minuten Konzerten 2018, Musik in Krumegg 2018, NueBo Festival 2018, Mute Festival 2019/ 2020, Mostra Sonora 2021) i primers premis en concursos internacionals ( Recre@ Competition 2018, 2n premi) i el treball directe amb compositors consolidats com Simon Steen-Andersen, Francisco Martín Quintero, César Camarero, Victor Estapé, entre altres.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Concert dels 40 anys de Joventuts Musicals de La Vall d’Uixó