CONCERT

NOELIA COTUNA, ARPA 

DIUMENGE 6 D’OCTUBRE  19:30 hores

CENTRE CULTURAL PALAU DE VIVEL  LA VALL D’UIXÓ

ENTRADA LLIURE

      NOELIA COTUNA 
           Guanyadora del 88é Concurs Permanent de Joventuts Musicals, als19 anys Noelia Cotuna ha estat guardonada amb més de 25 premis en diversos concursos internacionals. Natural de Castelló, va començar a tocar l'arpa a l'edat de 6 anys i dos anys més tard va prosseguir els seus estudis amb Ana Martínez Cano en el Conservatori Professional de Música de València. Va completar els Ensenyaments Professionals en 2016, aconseguint el Premi Professional de Música en Arpa i Música de Cambra. Noelia va ser membre del Projecte Talents de l'Orquestra Simfònica de Madrid (2015-2018), i actualment és primer arpa titular de la YMSO de Londres, així com reserva de la EUYO i GMJO.
Noelia desenvolupa una intensa activitat solística i com a músic de cambra i orquestra en els escenaris i festivals més prestigiosos d'Europa. Va fer el seu debut com a solista al costat de l'Orquestra de València en 2016, i recentment va interpretar el Concert per a arpa d'H. Renié en la Cadogan Hall de Londres.

Actualment estudia a la  Trinity Laban Conservatoire of Music and Danse de Londres amb la professora Gabriella Dall'Olio, al rebre la beca Trinity College London. Des del mes d'agost,  Noelia ha estat membre de la Karajan Academy de la Filarmònica de Berlin , on estudia amb la arpista Marie-Pierre Langlamet, i treballa sota la direcció de Kirill Petrenko, Peter Eötvös i Daniel Harding, entre d'altres.
Un programa per a donar a conéixer la versatilitat de l'arpa, i gaudir d'un variat repertori que abasta des del barroc fins al segle XXI. Una oportunitat única per a acostar-se a aquest instrument i descobrir les seues infinites possibilitats.


 PROGRAMA

 . Sonata – C. Ph. E. Bach (12’)
 I.Adagio un poco
 II. Allegro 
 III. Allego

. Phantasie – L. Spohr (8’)

. Une chatelaine en sa tour – G. Fauré (5’)

. Ghiaccio – D. Apodaka (3’)

. Légende – H. Renié (11’)

. The Lark – M. Glink/M. Balakirev (4’)

. Danza española nº1 de ‘La vida breve’ – M. de Falla (4’)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Concert dels 40 anys de Joventuts Musicals de La Vall d’Uixó