Ens trobem a la Vall II

ENS TROBEM A LA VALL II

CONCERT EXTRAORDINARI
Esglèsia de l'Assumpció Dimecres 26 de desembre 2018
La Vall d'Uixó
 
Fa un any L’Ajuntament de la Vall d'Uixó i Joventuts Musicals de la Vall d'Uixó  vam oferir la primera edició del concert “Ens Trobem a la Vall”. Després del gran èxit assolit, ens complau presentar-vos la segona edició en què volem retre homenatge als músics de la Vall que no tenen l’ocasió d’actuar al seu poble en exercitar el seu treball professional o els seus estudis musicals allunyats de casa nostra. I d’aquesta manera poder gaudir tots, encara que siga només una volta a l’any, de la música que ens regalen.
La d’enguany és la segona cita en el camí de la consolidació d’una trobada anual amb unes músiques i uns músics que ens representen i que seria la nostra manera d' atorgar-los el nostre reconeixement mitjançant llur generositat en fer-nos gaudir del seu treball.Ara  tenim el plaer de tindre amb nosaltres un quartet de dones músiques, dones joves que s’han trobat a la Vall des de Madrid, Còrdova i València, per emocionar-nos amb els seus instruments, la veu, la flauta, el violoncel i l’arpa així com amb les bellíssimes melodies que ens interpretaran.

Programa
Gabriel Fauré (1845-1924)
Pavane Op.50 Les Berceaux

Vladimir Vavilov (1925-1973)
Ave María Caccini

Saint-Saéns (1835-1921)
El Cisne Camile

Joaquín Rodrigo (1901-1999)
Canción del Grumete

Berthomieu (1906-1991)
Nuances Marc

Xavier Monsalvatje (1912-2002)
Canción de cuna para dormir a un negrito

William Gómez (1950-2012)
Ave María

Isaac Albéniz (1860-1909)
Suite Española Op.47 Granada

Manuel de Falla (1895-1963)
Nana

Jules Massenet (1842-1912)
Elegía

Enrique Granados (1867-1916)
Intermezzo de Goyescas

Pietro Mascagni (1863-1945)
Ave María
Mireya Peñarroja, violoncel
Actualment és violoncel·lista titular de l'Orquestra Nacional d'Espanya des de l' any 2013 i col·laboradora de l'Orquestra de Cadaqués des de 2009. Formada en els conservatoris de la Vall d'Uixó, Saragossa, Amsterdam, Düsseldorf i Basilea, ha sigut solista de l'Acadèmia de l'Orquestra del Festival de Lucerna (dirigida per Simon Rattle), i ha col·laborat amb orquestres com l'orquestra Simfònica d' Euskadi, Stuttgarter Philharmoniker, Dortmunder Philarmoniker… entre d'altres, tocant en les grans sales de concerts d'Europa (Amsterdam, Ginebra, Zuric, Lucerna, Londres, Düsseldorf, Roma…), Àsia (Corea del Sud i Japó) i Mèxic.

Mª Amparo Trigueros, flauta
Actualment és flauta ajudant de solista de l'Orquestra de Còrdova des de l'any 2005. Ha estat integrant de la JONDE, Orquestra Simfònica de Galícia, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, i la Real Orquestra Simfònica de Sevilla. Cal destacar les seues col·laboracions amb l'Orquestra de Granada, l'Orquestra Simfònica de Madrid, Orquestra de la RTVE, Orquestra de Cadaqués, l'Orquestra de la Settimane Musicalo de Stresa e Lago Maggiore (Italia), Malmo Symphoniker Orchestra (Suecia)... Com a docent desenvolupa un amplia labor pedagògica impartint cursos en tota la geografia espanyola. En l'any 2015 realitza el Màster en Coaching per la Universitat de San Pablo CEU de Sevilla i des de llavors compagina la seua activitat musical amb cursos, tallers i formacions com a coach especialitzada en músics.

Úrsula Segarra, arpa
Actualment és freelance dedicada a la interpretació de tots els gèneres musicals abraçant la música simfònica, de cambra i solista per a arpa. Premi extraordinari de fi de grau elemental, mitjà i superior i primer premi en el concurs permanent de joves intèrprets de Joventuts Musicals i guardonada en el Concurs internacional Arpista Ludovico i IV International harp contest en Tokio. Ha interpretat com a solista l'estrene de l'obra "Cielo i Tierra" i el concert per a flauta i arpa i orquestra de Mozart acompanyada en ambdues ocasions per l' Orquestra de la RTVE. Forma, des de 2013, conjuntament amb Quiteria Muñoz l'agrupació de Soprano i Arpa.

Estíbaliz Ruiz, mezzo-soprano
Titulada superior de cant pel Conservatori Superior de Música de València, completa la seua formació en el “Centre de Perfeccionament Plácido Domingo” i masterclass amb J. Lomba, A. Lemmo, Plácido Domingo, Roger Vignoles, A. Zedda... Sent becada per la Universitat Menéndez Pelayo de Santander i l’Associació d’Amics de l’Òpera de Madrid. Com a solista dirigeix la seua activitat tant al concert, com al recital i a l’ òpera, cantant sota la direcció de F. Biondi, Juan Luis Martínez, García Asensio, Gómez Martínez, Yaron Traub, etc., juntament amb l’Orquestra de València, Orquestra de la Comunitat Valenciana, Jove Orquestra de Granada, Orquestra Martín i Soler de València i Orquestra Simfònica de la Ciutat de Saragossa, entre d’altres. Al mateix temps, col·labora amb el Cor Nacional d’Espanya, Cor de RTVE, Coral Catedralícia de València i el Cor de la Generalitat Valenciana. Entre la seua discografia podem trobar “La Gloria Musical del barroco” (Fundació La LLum de les Imatges, Generalitat Valenciana), els “Intimismos” de López Artiga (CD homenatge a la
M.I. Acadèmia de la Música Valenciana) i el ballet “Passionera” per a mezzo-soprano i orquestra, de Vicent Garcés amb el patrocini de CulturArts.




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Concert dels 40 anys de Joventuts Musicals de La Vall d’Uixó