CONCERT

Flauta  i Guitarra

 VICTOR MAROTO (FLAUTA)  -  ELENA LAPUERTA (GUITARRA) 

                                           DIUMENGE, 5 DE NOVEMBRE 2017
19,30 H
CENTRE CULTURAL
PALAU DE VIVEL DE LA VALL D'UIXÓ






PROGRAMA

PETITE SUITE MEDIEVALE (E. Djemi)l
I. Siciliene
II. Sonnerie
III. Aprés una page de ronsard
IV. Ronde

EL ARCA DE NOÉ (X. Montsalvatge)
- La oveja
- El gallo
- El elefante
- La pulga
- El gato
- El canguro
- Vals

FANTASIA PER A FLAUTA SENSE BAIX EN DO MAJOR TWV 40:6   (Telemann )

BACHIANA BRASILEIRA nº 5 (H. Villa-lobos)

RECUERDOS DE LA ALHAMBRA (F. Tàrrega)

HISTORIA DEL TANGO (A. Piazzola)
- Bordel 1900
- Café 1930
- Nightclub 1960
- Concert d´aujourd´hui

 


VICTOR MAROTO DELGADO. 
Naix el 30 de novembre de 1984 a Castelló de La Plana. Comença els seus estudis musicals l'any 1993 en l'escola de música del Centre Instructiu d'Art i Cultura de La Vall d'Uixó i en 1994 en el Conservatori Professional de Música de La Vall d'Uixó en l'especialitat de flauta. En aquest centre obté el Títol Professional de Música l'any 2003 amb les màximes qualificacions i guanyant el premi "Mossen Francesc Peñarroja". Actualment realitza el quart curs de les ensenyances de grau en Música en el Conservatori Superior de Música "Joaquín Rodrigo" de València en l’especialitat d’interpretació.

Ha assistit a les edicions IX, X, XI y XIV del curs de flauta d'Anento. Dins d’aquestos cursos ha participat en las Master Class impartides per Amparo Trigueros Segarra, Antonio Arias-Gago del Molino, Salvador Martínez Tos y Miguel Ángel Angulo. 
Ha participat en quatre encontres de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana en 2007 i 2008.

Des de 1996 és component de la Banda Sinfònica del Centre Instructiu d’Art i Cultura CIAC. Ha sigut membre de l'orquestra Mare Nostrum de València des de l'any 2005 fins l'any 2007. Forma part de l'Strambòótic Quintet des de 2008, formació amb la qual obté el  diploma de tercer classificat en el 7é Concurs Internacional d’execució musical “Premio Citta’ di Padova” en la secció de música de cambra en 2009 i la classificació per a la fase final del TIM (Torneo Internazionale di Musica) celebrada a Verona en 2010, també en la secció de musica de cambra.
Col·labora des de 2012 amb l’Ensemble Col legno en projectes molt diversos però, a partir de 2013 amb la seua participació en el projecte “Lluís Guarner: per què cantar a la terra i al mar?” comença a centrar la seua tasca interpretativa en la música contemporània. Participa al II Cicle de Concerts Somelgrup 2013 celebrat a l’IVAM (València) i més recentment, en novembre de 2016, a l’ estrena en Espanya de les òperes de cambra en un acte “Vrač” d’Ivo Medek i “Patrick” de Jorge Sastre a l’Auditori Afons Roig de l’Universitat Politècnica de València. També participa en desembre de 2016 (València) a l’estrena absoluta de “La Mare dels Peixos” la primera òpera en Valencià inspirada en el textos de la rondalla d'Enric Valor.
També ha actuat a la  II Temporada Internacional de Concerts  al Centre Cultural de Picanya (València) en 2013 i a la IX edició del cicle “Jazz a la tardor” de La Vall d’Uixó (Castelló) en 2015 amb el quartet Difonies Jazz Combo.

Actualment és professor de flauta en l’escola de música SI-FA-SOL d’Almenara i professor de flauta i  llenguatge musical en l’Escola de Música CIAC de LA Vall d’Uixó.

ELENA LAPUERTA CANÓS.  
      Comença els seus estudis musicals en la seua ciutat natal, Vila-real, de la mà del guitarrista J. Nebot, finalitzant els estudis superiors en el Real Conservatori Superior de música de Madrid, sota la càtedra de D. Ballesteros.
Seguidament, cursa dos anys de post-grau en l´ Escola de Música de Barcelona amb el concertista À. Garrobé.
Diplomada en magisteri en l'especialitat d'educació musical per la Universitat de Valladolid.
Ha realitzat cursos de perfeccionament amb concertistes com A. Ripollés, M. Estévez, J.L. Rodrigo, D. Azabagic, M. Socías i R. Gallén.
Quant a l'activitat com a solista destaquen les seues intervencions en auditoris de Madrid, Barcelona, Valladolid i Vila-real. Solista de l'orquestra F. Tárrega entre 1996 i 1998, on participa en gires per diferents països europeus i Japó.
Acutalment és estudiant de doctorat i  professora en el centre CIAC de la Vall i l´Escola de Música del Grau de Castelló.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Concert dels 40 anys de Joventuts Musicals de La Vall d’Uixó