Concert 
Quartet de Corda "A Piacere"


Església de l’Assumpció

05 desembre de 2015  20.00 h.

Plaça de l’Assumpció, 6 (La Vall d’Uixó)

           El quartet de corda A Piacere està constituït per un grup de professionals valencians que compaginen la tasca docent amb la interpretació de música de cambra i amb la col·laboració amb diverses orquestres.
         Té el seu origen l’any 1997, com a part d’un projecte impulsat per la Universitat de València, amb el nom de quartet Universitas. Ha actuat en nombroses poblacions de la Comunitat Valenciana i de Catalunya com: Capellades, Tortosa, Vinaròs (Auditori), Requena (Auditorio S.M. Santa Cecilia), la Pobla Llarga (Casa de la Cultura), Castelló (Auditori, Casino Antic, etc.), Benicàssim (Espai de la Música Mestre Vila), Elx (Convent de les Clarises), Picassent (Casa de Cultura), Alfara del Patriarca (Palau de la Senyoria), València (La Beneficència, Ca Revolta, Col·legi Major Lluís Vives, Col·legi Major Rector Peset, Palau del Marqués de Dosaigües, La Nau de la Universitat de València, Sant Miquel dels Reis, Museu d’Història de València, etc.).
             El grup es diu A Piacere des de 2007. Des d’aquest any i fins al 2011, i recentment des de 2014, realitza sèries de concerts de música de cambra a l’ Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC) de València, on ha oferit cinc concerts per temporada. Ha actuat en nombrosos auditoris al voltant de la geografia espanyola, així com a l’estranger, i ha participat activament en diversos festivals i cicles de concerts, entre els quals destaquen el Concurso Internacional de Música de Cámara Antón García Abril 2012 de Baza (on el quartet va ser Finalista), el Festival de Música de Cambra de Benicàssim Cordes a la mar 2013 i 2015, el XXIX Cicle de Concerts de Música Clàssica de Peníscola 2013, el Cicle Gent d’ací 2014 a l’Auditori de Castelló, el Cicle de música de cambra Ars Musicae d’Elx (2015), i els realitzats en 2012 i 2013, quan el quartet A Piacere va ser convidat a participar en el Zeist Music Days International Chamber Music Festival de Zeist i en el Grachtenfestival d’Àmsterdam, ambdós a Holanda. El quartet ha continuat el seu perfeccionament amb el consell de solistes i grups de cambra de gran prestigi, com el Jerusalem Quartet, el Szymanowski Quartet, Marc Danel (Quatuor Danel), Natalie Clein, Orfeu Mandozzi, Gilad Karni, Sergey Ostrovsky (Quartet Aviv), entre d’altres.
               El quartet A Piacere és part integrant de l’entitat cultural Associació Taller Musical A Piacere. Els seus objectius són la difusió i la promoció de la música a través de la didàctica i la interpretació. El quartet comparteix aquests fins, i contribueix en les activitats de l’associació per a assolir-los.

PROGRAMA

J. Haydn: Quartet en Do major Op. 76 nº 3 “Emperador”
F. Mendelssohn: Quartet nº 6 en Fa menor Op. 80

 



 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Concert dels 40 anys de Joventuts Musicals de La Vall d’Uixó