CONCERT DE PERCUSSIÓ

TULAM DUO


Jesús David Valero Fernández
Miguel Ángel Forner Paulo
PALAU DE VIVEL
 DIUMENGE,  29 NOVEMBRE 2015 19,30 H

PROGRAMA
- Bourdel 1900---A. Piazzola
- Por una cabeza--- C. Gardel
- Nightclub 1960---A. Piazzola
- La Depre--- S. Cosentino
- Comptine d'un autre été, l'après-midi--- Y. Tiersen
- La Valse de Amelie--- Y. Tiersen
- Selecció de Children Songs 1,3 ; 4,6--- C. Corea
-The Heart ask pleasure first--- M. Nyman
- Toccata & Divertimento--- N. Rosauro
El concepte de Tulam Duo neix en 2002 amb la inquietud de dos jóvens percussionistes, que amb tan sols 15 anys ja sentien una forta atracció per la música de cambra. Des de llavors han realitzat la seua formació paral.lelament finalitzant els estudis superiors en el Centre Superior de Música del País Basc-Musikene i de postgrau en l'Escola Superior de Música de Catalunya-ESMUC.
Al març de 2012 actuen en qualitat de solistes amb la Musikene Sinfonietta sota la batuta de Fabián Panisello. Des d'aleshores han participat en prestigiosos festivals com el Festival Internacional de Música de Cambra “Fundación Monteleón” a Leon, Festival 30 minuts de Música de la " Fundació Mas i Mas" a Barcelona, Festival "Musiquem Lleida 2015" i III Festival Internacional de Percussió "Percute 2015" a Catarroja. També son programats en diferents cicles de música clàssica com els de "Temps de Cultura” organitzat per la Universitat de Girona, “Música al Claustre” organitzat per l’Ajuntament d’Alzira i "Concerts d'estació" que es realitza en la prestigiosa sala Paper de Música de Capellades. També han impartit diferents cursos i clases magistrals en el Conservatori Professional de La Vall d'Uixó i en el Conservatori Municipal de Borriana entre d’altres. 
Recentment han sigut finalistes del "XXV Concurs d'Internacional Paper de Música de Capellades" guanyadors del “Premi Fundació Mas i Mas” del “XXII Concurso Josep Mirabent i Magrans”  i han obtingut els primers premis dels concursos següents: “XVI Concurs Internacional de Música de Cámara Ciutat de Vinarós”, “II Concurs Internacional de Música de Cambra de Percussió –Percute- Catarroja”, "V Concurs de Música de Cambra d'Alzira", "II Concurs Nacional de Música de Cambra Ciutat de La Vall d'Uixó" i "VIII Concurs de Música de Cambra C.I.M Mislata". 
Tulam és un espectacle audiovisual de percussió protagonitzat pel vibràfon i la marimba. Un nou concepte de concert i un repertori triat acuradament són la clau per a potenciar una nova perspectiva d'esta formació.
L'objectiu de l'espectacle no és que el públic assistent no s'impregne només de la música.... Dividit en tres parts, cada una d'elles mostra una faceta d'aquestos instruments. Trencant així amb esta barrera tradicional de l'enfocament de concert i potenciat   amb els vídeos, elaborats expressament per a l'espectacle, l'espectador es veu implicat perceptivament. Una part de les projeccions també es confecciona amb les frases que el públic ha d'escriure durant el concert. És una forma de mantindre a l'espectador emocionalment actiu. Les frases que s'exposen en la pantalla són una selecció d'anteriors representacions arribant d'esta manera a confeccionar projeccions úniques en representacions úniques.
Tulam és un espectacle viu y en constant evolució



 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Concert dels 40 anys de Joventuts Musicals de La Vall d’Uixó