CONCERT DE FLAUTA

ANDREA AMAT MARTÍNEZ


2n  Premi  Joventuts Musicals d'Espanya  2011

DIUMENGE, 8 DE FEBRER DE 2015  19,30 H – PALAU DE VIVEL DE LA VALL D'UIXÓ


Programa:

Partita en La m per a flauta sola   - J.S. Bach 

Sonatina per a flauta i piano - H. Dutilleux   

Divertiment per a flauta i piano - J. Françaix 
   
II

Balada per a flauta i piano - F. Martin 

Sonata en Re M per a flauta i piano - S. Prokofiev 




PIANISTA: MIQUEL CARBONELL

Andrea Amat Martínez, nascuda a València el 1989, realitza els estudis de Grau Mitjà al Conservatori Professional de València, obtenint el Premi Fi de Grau, atorgat per unanimitat. Finalitza els seus estudis de Grau Superior al conservatori Superior '' Joaquín Rodrigo '' de València, amb altes qualificacions, rebent així el Premi Extraordinari Fi de Carrera.

Al llarg de la seva formació acadèmica, ha estat guardonada amb diferents premis, com ara 2n premi en el IV Concurs Nacional de Joves intèrprets de la Vila d'Albuixech (2001), 2n premi en el I Concurs Nacional Dolors Sendra de Joves intèrprets celebrat a la Vila de Pego (2002), el premi accèssit en el concurs de joves intèrprets '' Ruperto Chapí '' de Villena (2011). Rep un premi accèssit i dos primers premis en les diferents modalitats del concurs Joves Intèrprets '' Ciutat de Xàtiva ''. A l'abril de 2011 rep el 2n premi en el concurs '' Joventuts Musicals '' d'Espanya, atorgat per unanimitat. Arran d'aquest premi, realitza gires com a solista per la geografia espanyola. A l'abril de 2013 és guardonada en la '' Concerto Competition '' de Royal College of Music, el premi consisteix en realitzar un concert de solista amb la RCM Symphony Orchestra, dirigit per Sir Roger Norrington (Concert de J. Ibert per a flauta i orquestra )
Al llarg de la seva formació, ha format part de les següents orquestres: RCM Symphony Orchestra, RCM Philharmonic Orchestra, Parry Orchestra, RCM Opera Orchestra, Antiphon Ensemble Project, RCM Woodwind Ensemble, Great Expectations Contemporary Opera, GrupInstrumental de València, Orquestra Simfònica de València. Al gener de 2013 és seleccionada per Royal College of Music per participar al Festival de Castelton (EUA, juny-juliol 2013) sota la direcció de Lorin Maazel.

Al llarg de la seva carrera ha actuat al Palau de la Música de València, Fundació ONCE (València), Palau de Vivel de Vall d'Uixó (Castelló), Auditori Municipal de Vinaròs, Palau Marqués de Dosaigües (València), Cafè Mercedes (València) Societat Bilbaina (Bilbao), Conservatori de Bilbao, Conservatori de Vitòria, Auditori de Valladolid, Teatre Principal de València, Teatre Talia de València, Museu d'Art Modern (Castelló), MUVIM (Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat), Teatre Auditori de l'Escorial (Madrid), Conservatori Teresa Berganza (Madrid) St. Stephens Church (Londres) Amarilys Concert Hall (Londres) Inner Parry Room (Londres), East Parry Room (Londres), RCM Recital Hall (Londres), Cleremont Center, Islington (Londres) Britten Theatre (Londres), Queen Elisabeth Hall (Londres ), Royal Festival Hall, Reading Concert Hall (En col·laboració amb la prestigiosa pianista Angela Hewitt i la soprano Karina Gauvin, Reading, Londres). És seleccionada per Royal College of Music per realitzar recitals a la sala Elgar del Royal Albert Hall i al Cadogan Hall (seleccionada com '' RCM Rising Star 2013 '')
Ha realitzat cursos i classes magistrals amb Antonio Arias, I. Artaud, Antonio Nuez, Fernando Gómez, Vicens Prats, Salvador Martínez, Magdalena Martínez, Álvaro Octavio, Raffaele Trevisani, Sophie Cherrier, Paul Edmund Davies, Philippa Davies, Karin de Fleyt, James Galway i Emmanuel Pahud.
Realitza un Màster en interpretació orquestral en Royal College of Music (Londres) sota la tutela de Simon Channing, Sue Thomas, Rachel Brown, Gareth Davies i Jaime Martín, especialitzant-se en l'àmbit orquestral i treballant amb directors com Mikel Roswell, Robin O'Neil , Martin Andre, Frank Ollu, Vladimir Jurowsky, Bernard Haitink, Vladimir Ashkenazy i Lorin Maazel. Finalitza els seus estudis de màster amb les més altes qualificacions (Distinction). Durant els seus dos cursos de Màster ha estat becada per l'Institut Valencià de la Música, Royal College of Music i Leverhulme.


2n 


2n  PREMI JME 2011

E 2011

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Concert dels 40 anys de Joventuts Musicals de La Vall d’Uixó