CONCERT CELLO-PIANO

PAU CODINA cello       MARC HEREDIA piano
CENTRE CULTURAL PALAU DE VIVEL DE LA VALL D'UIXÓ
 DIUMENGE,  6 ABRIL 2014
19,30 H

Marc Heredia, piano
Pau Codina, cello














PROGRAMA
BEETHOVEN - Variacions en Mi b major "Bei Männern"
BEETHOVEN - Sonata n.5 en Re major    
C.FRANCK - Sonata en La major   
PAU CODINA, violoncel 
Nascut a Barcelona el 1988, inicia als cinc anys els estudis de violoncel amb Eulàlia Subirà i posteriorment amb Ivan Chifoleau, Daniel Grosgurin, Peter Thiemann i Louise Hopkins. L'any 2002 és acceptat com a alumne a la prestigiosa escola Yehudi Menuhin de Londres i posteriorment a la Guildhall School, i es gradua amb Menció d'Honor el 2010. Actualment cursa un Solo Artist Diploma a la Chapelle Musicale Reine Elisabeth de Brussel·les amb el professor Gary Hofman. Ha actuat a Espanya i a Europa, a sales de concert tan importants com el Royal Festival Hall, el Wigmore Hall, el Barbican Hall, la de Saint Martin In the Fields, la Purcell Room, el St. James Picadilly, el Palau de la Música Catalana, el Liceu de Barcelona i amb orquestres com l'Orquestra de Cambra d'Andorra, la Barcelona Sinfonietta, lOrquestra de Cambra de Yehudi Menuhin School, la Südwestdeutsches Kammerorchester Pforzheim i l'Orquestra de Cambra F. Liszt de Budapest. En l'àmbit de la música de cambra, Pau Codina és membre del Quartet Idomeneo i del grup de violoncels Cellophony, amb els quals ha actuat arreu d'Europa. Entre els premis que ha obtingut, destaquen el 1r premi del concurs Guilhermina Suggia de Londres, el premi Bad Homburg Schloz-konzert del Kronberg Cello Festival, el Martin Scholarship Award de Londres, el tercer premi i el premi de la crítica del concurs El Primer Palau de Barcelona i el primer premi del Concurs Permanent de Juventudes Musicales de España. 
MARC HEREDIA, piano 
Va iniciar els seus estudis de piano a ledat de tres anys amb la profesora Trini Ramírez i va continuar la seva formació amb Cecilio Tieles al Conservatori Superior de Música del Liceu on va concloure el Grau superior amb la màxima qualificació. Va continuar la seva formació a la Escuela Superior de Música Reina Sofía amb els professors Dimitri Bashkirov, Claudio Martínez Mehner, i Denis Lossev. Actualment està cursant un Màster of Arts a la Hochschule für Musik de Basilea, Suïssa, amb el professor Claudio Martínez Mehner. Ha realitzat masterclass amb importants pianistes com Lang Lang, Ferenc Rados, Joaquin Soriano, Josep Colom, Joaquin Achúcarro, Pavel Gililov, Mikhail Voskresensky, i amb el director Antoni Ros Marbà.
Ha actuat en importants sales com lAuditori de Barcelona, el Palau de la Música Catalana, el Auditorio Nacional i la Fundación Juan March de Madrid, el Claustre de Sant Domènec de Peralada, o lAuditori Pau Casals del Vendrell. Ha estat premiat en nombrosos concursos nacionals i internacionals entre els quals destaquen els següents: 1r premi en la categoria de música catalana contemporània i en la modalitat de cambra al concurs patronat lArjau (2001 i 2002, i 2003 i 2008 respectivament),1r premi en el Concurs instrumental Sant Anastasi de Lleida (2001 i 2003), 1r premi i premi del públic en el Concurs internacional de Piano Eugènia Verdet (2008), 1r premi en la categoria solista del Concurs internacional de joves intèrprets de Les Corts (2008). Juntament amb lactivitat concertística habitual, també dedica especial interès a la música contemporània del nostre país. Recentment va dur a terme lestrena del cicle 4 intermezzi de Jordi Cervelló, cicle en el qual sinclou lobra animato que li va ser dedicada.   

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Concert dels 40 anys de Joventuts Musicals de La Vall d’Uixó