RECITAL CLARINET-PIANO

Jaime Fernández Ramírez- Clarinet
Aida Velert Hernández -Piano

Diumenge 12 de Gener 2014   19:30 h. 
PALAU DE VIVEL DE LA VALL D'UIXÓ






I

- O mio Babbino Caro, G. Puccini
- La Forza del Destino, G. Verdi
- Che Gelida Manina, G. Puccini
- Oberon, H. Klosè
- Santa Lucia Luntana, E. A. Mario
- O Sole Mio, E. Di Capua - A. Mazzacchi

II

- Le Cygne, C. Saint-Saëns
- Vieille Chanson, R. Clérisse
- Sing your Song, Anna E. Cazurra (Estrena mundial)
- Sholem-alekjem, rov Feidman!, Béla Kovács

Nascut el 1987 , Jaime Fernández Ramírez va iniciar els seus estudis musicals als vuit anys al Centre Instructiu d'Art i Cultura ( CIAC ) de la Vall d'Uixó , amb el professor José Vicente Ramón Segarra i posteriorment amb José Ramón Serrano Titos .
El 2002 accedeix al Conservatori Professional de Música " Francesc Peñarroja " de la Vall d'Uixó, amb les màximes qualificacions i inicia els seus estudis amb el professor David Martínez Domenech . El 2008 finalitza el Grau Professional , obtenint Menció d'Honor .
Durant l'any 2007 va estudiar amb la clarinetista Marta López , i des de 2008 estudia amb el professor Venancio Rius .
Ha realitzat diferents cursos de perfeccionament musical i entre d'altres ha estudiat amb el professor Yehuda Gilad al I , II & III International Clarinet Seminar i a les masterclasses de l'International Summer Academy of Music Llenç Nord Music Festival - Spaincellence - que va impartir l'esmentat professor juntament al reconegut cellista Pablo de Naverán . Així mateix , va ser becat pel professor Venancio Rius per participar en el Beyond Music : International Chamber Music Festival & Masters Classes , celebrat a Benasque ( Osca ) el 2010 , sent convidat de nou en 2011 , 2012 i 2013 . També ha estudiat amb el clarinetista José Carlos Franch Ballester i amb mestres de la talla de: Matthew Nelson , Nicolas Baldeyrou i Nuno Pinto ( clarinetistes ) ; Maxim Mogilevsky , Misha Keylin , Sergej Bolkhovets i Lydia Dobrevska ( violí ) ; Ona Karlsson i Milutin Mladenovic ( cellistas ) ; saya Sangidorj ( pianista ) . A més ha estudiat harmonia , anàlisi i contrapunt amb el professor Daniel Vicente Royo .
Ha realitzat recitals en diferents sales de concerts i conservatoris en els quals cal destacar els de Múrcia , Galícia , Castelló , València , Alacant , Osca , amb diferents formacions cambrístiques , orquestrals i com a solista , interpretant un ampli i divers repertori tal com simfònic , solista , operístic , sarsuela ...
Al juny de 2012 ha acabat els estudis superiors al Conservatori Superior de Música " Joaquín Rodrigo " de València on va estudiar amb Juan Ramón Beltrán , sent membre de les diferents orquestres i de diversos grups de cambra . Ha realitzat el recital de final de carrera a l'auditori de l'esmentat conservatori costat de la pianista Maria Abad .
Actualment prepara diversos projectes i recitals , dins i fora de la nostra geografia, tant de música de cambra , piano i amb orquestra , per als quals compta amb la col · laboració del quartet de corda " Beyond the Music" String quartet entre d'altres intèrprets del panorama nacional i internacional . També manté una estreta col · laboració amb la compositora catalana Anna E. Cazurra .

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Concert dels 40 anys de Joventuts Musicals de La Vall d’Uixó