CONCERT DE SÀXOFONS "QUARTET DSK"

DIUMENGE 5 DE MAIG  2013, 19:30 h. PALAU DE VIVEL DE LA VALL D'UIXÓ



JERÓNIMO CASTELLÓ (SAXÒFON SOPRANO)
ARTURO PÉREZ (SAXÒFON ALT)
ANGEL MARTÍNEZ (SAXÒFON TENOR) 
JOSÉ DAMIÁN CABALLER (SAXÒFON BARÍTON)

El quartet de saxòfons DSK naix per la inquietud de quatre jóvens saxofonistes per treballar, difondre i gaudir de la música de cambra, especialment del repertori escrit per a aquesta formació. El quartet està format per Jerónimo Castelló (saxòfon soprano), Arturo Pérez (saxòfon alt), Ángel Martínez (saxòfon tenor) i José Damián Caballer (saxòfon baríton); tots ells titulats professionals en els Conservatoris Professionals de La Vall d'Uixó, Castelló, Montroi i Vila-real respectivament. Aquest quartet es va fundar l'any 2008 i, durant tots aquestos anys, ha actuat en diverses localitats, com La Vall d'Uixó, Nules, Borriana, Les Alqueríes, Cinctorres, Alcorisa i Pego, oferint tot tipus de concerts temàtics, passant per tots els estils musicals.
El quartet de saxòfons DSK ha treballat amb professors de la talla de Javier de la Vega, Javier Alloza, Juani Palop i Arno Bornkamp.
Ha participat en diversos concursos de música de cambra, com el Concurs de Música de Cambra Josep Mirabent i Magrans celebrat a Sitges (Catalunya), el Concurs de Música de Cambra Ciutat de Borriana, on l'any 2009 va aconseguir el Segon Premi i l'any 2010 el Primer Premi, i el Concurs Nacional de Música de Cambra Ciutat de la Vall d'Uixó”, on va aconseguir el Primer Premi en la primera edició d'aquest concurs, celebrada en 2012.
També ha participat en els més significants esdeveniments de diverses localitats, com la presentació del Llibre de les Festes Patronals de Sant Vicent de la Vall d'Uixó, l'homenatge a la Clemen-Nules i a l'Agricultor de Nules, l'aniversari de la Coronació de la Mare de Déu de la Soledat de Nules, la gala benèfica pels familiars de malalts d'Alzheimer de Nules i el Cicle de Concerts de Música de Cambra de Cinctorres.
Des d'octubre del 2012, el quartet DSK forma part del Circuit de Concerts de la FSMCV.

PROGRAMA
I

Sevilla                            I. Albéniz
Czardas                           V. Monti
Dixie for Saxes         P. Iturralde
Suite Hellénique      P. Iturralde
Irish Suite                 L. Anderson
Aires Rumanos        P. Iturralde
 II

Histoire du Tango   A. Piazzolla
I – Bordel 1900
II – Café 1930
III – Night Club 1960
IV – Concert d’aujord’hui

Adios Nonino              A. Piazzolla

Almost Tango           G. Gioia
Four, for Tango        A. Piazzolla



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Concert dels 40 anys de Joventuts Musicals de La Vall d’Uixó