CONCERT CELLO-PIANO


CONCERT CELLO-PIANO

Diumenge, 3 Març 2013 - Palau de Vivel de la Vall d'Uixó 19:30 h. 

 DUO LE BASSI
Guanyadors del I concurs nacional de música de cambra Ciutat de la Vall D’Uixò.
Mar Pallarés Domínguez, piano     Alejandro Gómez Lozano, cello.

PROGRAMA
I

Sonata nº 3 op. 69 en La M. Beethoven:

I) Allegro, ma non tanto
II) Allegro molto
III) Adagio cantabile- Allegro Vivace

Sonata per a piano i violonchelo Debussy:
I) Prologue
II) Sérénade
III) Finale
II
Sonata nº1 op. 38 Brahms:
I) Allegro non troppo
II Allegretto quasi Menuetto
III) Allegro

Le Bassi és el nom que rep el duo de piano i chelo a càrrec de Mar Pallarés Domínguez (Castelló, 1991) i Alejandro Gómez Lozano (Conca, 1990), estudiants els dos de quart curs del Conservatori Superior Salvador Seguí de Castelló baix la direcció de Javier Carrau com a profesor de música de cambra.
El duo naix al Setembre de l’ any 2010 i es dedica a la interpretació de la música clàssica, interpretant compositors com Beethoven, Schubert, Brahms i Grieg fins arribar a Debussy. Han actuat a diverses sales de la província, com ara el Casino Antic de Castelló, al saló d’ actes del Conservatori Superior Salvador Seguí de Castelló, el saló d’ actes de la Caixa Rural de Vila- Real, el palau de Vivel de la Vall d’ Uixò, l’ auditori de Manises o el saló d’ actes de l’ escola de música d’ Alqueries i Foios entre altres. També han debutat fora de la província al saló d’ actes del Conservatori “Pedro Arranz” de Conca i a l’ església romànica d’ Arcas del Villar ( Conca) entre altres.
Al Novembre del 2010 participen al projecte Una Odissea Musical presentat a la quarta edició dels Premis 2010 per al Desenvolupament de Recursos Educatius Digitals (modalitat D: ESO), i premiat per la Direcció General d'Innovació Educativa de la Comunitat Valenciana. Aquest premi els ha programat varios concerts durant el passat curs 2011/ 2012 a la UJI Castelló, Nules i Burriana.
Guanyadors del premi finalista al Setembre del 2012 al I concurs nacional de música de cambra Ciutat de la Vall D’ Uixò.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Concert dels 40 anys de Joventuts Musicals de La Vall d’Uixó